GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdéseket és arra adott válaszainkat folyamatosan bővítjük.

Természetesen szeretettel várjuk programjainkra a téma iránt érdeklődő, már nem főiskolás jelentkezőket egyaránt.

Igen, a belépés mindenki számára ingyenes.

Igen, az előadásokra csak a weboldalunkon lehet jegyet foglalni, előzetes regisztráció után.
A jegyfoglalás és a programon való részvétel ingyenes, fizetési kötelezettséget nem von maga után.

A rendezvény helyszíne az előzetesen leadott jegyrendelések darabszámától függ.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, így a beszélgetés helyszínét a jelentkezők számához igazodva 3 nappal a beszélgetés előtt hirdetjük ki a program hivatalos honlapján:

www.beszelgessvelem.com, illetve Facebook elérhetőségén, a Beszélgess velem oldalon.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Mivel a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, ezért javasoljuk, hogy a meghirdetett kezdési időpont előtt minimum 15 perccel érkezzenek az előadás helyszínére a jeggyel rendelkező résztvevők.

Igen, mindenképpen javasolt a minél gördülékenyebb helyszíni azonosítás és beléptetés érdekében, hogy a visszaigazolás során elektronikus levélben elküldött jegyet a résztvevő hozza magával az előadásra.

Természetesen igen. Amennyiben elfelejti elhozni jegyét az előadásra, a helyszínen lehetőség van a jegyrendelők kinyomtatott név listájából az adott személy beazonosítására.

Előre lefoglalt jeggyel nem rendelkező látogatók beengedését a rendezvény kezdése előtt 15 perccel kezdi meg a rendezőség, amennyiben a terem befogadó képessége ezt lehetővé teszi.

Kérjük szíves megértésüket a jeggyel nem rendelkező látogatóknak, de amennyiben a terem befogadóképessége elérte a megengedett maximumát, további látogatókat nem áll módunkban az előadásra beengedni.